Talkoopassi

Alsaelan toiminta perustuu vapaaehtoistyöhön. Yhdistys haluaa kannustaa jäseniä talkoilemaan yhteisen hyvän puolesta. Käytössämme on kaikkien jäsenten eduksi TALKOOPASSI. Talkoopassi innostaa osallistumaan seuran tapahtumiin, sillä tehdystä talkootyöstä saat pisteitä, jotka ovat rahanarvoisia useita seuran tapahtumia (kisat, kurssit) maksaessasi. Talkoopassin saa jokainen kiinnostunut jäsen, eikä se silti velvoita mihinkään.


ALSAELAN TALKOOPASSIN SÄÄNNÖT:

Pisteiden kerääminen:

* Ole mukana kilpailuissa ja tapahtumissa toimihenkilönä tai avustajana, osallistu kisoissa radanrakennukseen ja purkamiseen. Bonuspisteen arvo vuonna 2014 on yksi euro, jonka saa tunnin työpanoksesta. Kertyneet bonuspisteet hyvitetään Alsaelan järjestämien kurssien, kilpailujen, matkojen, valmennustuntien ja vastaavien tapahtumien maksuissa. Pisteiden käyttäjän pitää olla Alsaelan jäsen.

Pisteidenkeruun säännöt ja periaatteet v. 2014:
* Talkoopisteitä voit kerätä antamalla työpanoksesi seuramme järjestämissä kilpailuissa ja talkootöissä.
* Pisteiden keräämiseksi ilmoittaudu tapahtuman vastaavalle etukäteen ja tapahtumassa ilmoittaudu kansliaan työvuorosi alussa ja lopussa, jolloin nimesi ja työskentelyaikasi merkitään listaan ja pistesaldosi kasvaa.
* Yhden pisteen saat yhden tunnin työstä.
* Yhden pisteen arvo on yksi euro.
* Jokaisen pisteen painoarvo on sama riippumatta talkoolaisen iästä tai tehtävästä.
* Työtehtävät jaetaan talkoolaisten iän, kunnon yms. mukaan.
* Pisteitä voi kerätä koko perheen joukolla, vaikka vain tietylle perheenjäsenelle.
* Omat pisteet voi myös luovuttaa toiselle jäsenelle ilmoittamalla siitä kirjallisesti seuralle.
* Työskentelemällä seuran omassa kilpailussa voi esim. päästä kilpailemaan ilman lähtömaksua.
* Talkoopisteet eivät vanhene

Ilmoittaudu etukäteen talkoolaiseksi sähköpostitse tai tekstiviestillä tapahtuman vastaavalle (nimi ja yhteystiedot esim. kisakutsuissa)!