Jäsenyys

Jäseneksi voi liittyä lähettämällä tietonsa yhdistyksen sihteerille osoitteella: islanninhevosystavat.alsaela@gmail.com, vastauspostina saatte maksutiedot.

Jäsenmaksut
10€/vuosi/jäsen
30€/perhejäsen/vuosi
50€/kannatusjäsen/vuosi

ALSAELAN JÄSENEDUT v. 2014

1. Talkoopassi:
* Mahdollisuus kerätä talkootöitä tekemällä pisteitä, joilla saa alennuksia Alsaelan järjestämien koulutusten, kurssien, kilpailujen, matkojen ja vastaavien tapahtumien osallistumismaksuista. Talkoopassin säännöt.

2. Koulutukset ja kurssit:
* Alsaela järjestää erilaisia teoria- ja ratsastuskursseja sekä koulutuksia (mm. SIHY:n lisenssikursseja), jotka ovat aina merkittävästi edullisempia jäsenille.

3. Ratsastusvalmennukset:
* Yhdistyksen järjestämistä valmennustunneista osa on suunnattu vain jäsenistölle ja kaikille avoimet valmennukset ovat jäsenille merkittävästi edullisempia.

4. Alennusta käsitöistä:
* Käsinkudotut islantilaiskuvioiset pipot, tumput ja sukat alennuksella jäsenille.


Yhdistyksen toiminta-ajatus:


Islanninhevosystävät Alsælan (suom. Suuri onni) tarkoitus on edistää erityisesti nuorison, mutta myös muun jäsenistön ja islanninhevosista kiinnostuneiden henkilöiden islanninhevosharrastusta ja -ratsastusurheilua sekä ratsastusta tukevaa muuta urheilua ja hevosharrastusta.

Alsælan tarkoituksena on herättää, kasvattaa ja ylläpitää islanninhevosharrastusta, kehittää ja kouluttaa hevostaitoa sekä edistää ja tukea muullakin tavalla islanninhevosratsastusta ja -harrastusta.
Alsæla toimii yhteistyössä alueensa muiden toimijoiden kanssa tavoitteidensa edistämiseksi.

Alsæla järjestää kursseja, retkiä, tiedotustilaisuuksia ja muita samantapaisia tapahtumia sekä islanninhevosratsastusta edistävää neuvontaa ja koulutus- ja valmennustoimintaa. Alsæla järjestää myös ratsastuskilpailuja ja -harjoituksia ja voi myös harjoittaa islanninhevostiedon lisäämiseen liittyvää julkaisutoimintaa.