Nuorisovalmennus 2014

Annika ja Freyja. Kuva Annikan kotialbumista.
Alsaelan junnuilla ja nuorilla on mahdollisuus päästä tänä vuonna Annika Kyrklundin oppiin. Nuorten hevosten kouluttaja, FEIF-ratsastuksenohjaaja ja kilparatsastaja Annika vetää kaksi päivää keväällä ja kaksi syksyllä Alsaelan nuorille jäsenille!

Voit osallistua kaikkiin neljään päivään tai vain itsellesi sopiviin. Hinta jäsenillemme on 60 €/päivä ja se sisältää myös lounaan. Pälkäneen valmennuksissa hevosen karsinamaksusta kukin vastaa itse.
NUORISOVALMENNUSPÄIVÄT:
1. päivä järjestetään hiihtolomaviikolla, keskiviikkona 26.2. Pälkäneellä Merikarin tallilla. Mukaan oma/lainahevonen. Karsinavaraukset suoraan Equiserilta, p. 045 1080 549. Päiväkarsinan hinta 15 €.

2. päivä järjestetään Vapun jälkeisenä lauantaina 3.5. Annikan luona Iso-Tuomiston tilalla Janakkalassa. Käytössä Annikan opetushevoset.

3. päivä Annikan luona Iso-Tuomistossa 24.8. Käytössä Annikan hevoset.

4. päivä Pälkäneellä 8.11. Merikarilla. Mukaan oma/lainahevonen.

Valmennuspäiviin otetaan enintään kymmenen osallistujaa. Jokaisen päivän ohjelmassa on ratsastusta pienryhmissä, vaihtelevin teemoin. Lisäksi Annika opettaa taitoja, joita hevosihminen tarvitsee koko ikänsä: hevosen maastakäsittelyä, sen käytöksen tulkitsemista, varusteiden sovittamista, tavoitteellisen ratsastuksen perusteita ym. Lisäksi opit monia kisaajalle tärkeitä taitoja. Ohjelma täsmentyy osallistujien toiveiden ja tason mukaan.

Tervetuloa mukaan Alsaelan nuorten omaan valmennusohjelmaan!
Ilmoittaudu heti - yhteen, kahteen tai vaikka kaikkiin päiviin!
Sähköposti: islanninhevosystavat.alsaela@gmail.com